Съпругата на актьора Иван Балсамаджиев  - Десанка е починала. За

...
Съпругата на актьора Иван Балсамаджиев  - Десанка е починала. За
Коментари Харесай

Актьорът Иван Балсамаджиев претърпя огромна загуба

Съпругата на артиста Иван Балсамаджиев  - Десанка е умряла. За това заяви техният наследник във Фейсбук - Ангелин Балсамаджиев:

Отиде си майка. В типично неин жанр се разбра със гибелта и ни изчака да посрещнем новата година, с цел да не ни занимава със себе си. При нея нямаше сиво. " Удряше " право в брадата, когато не беше съгласна и закриляше като един рус ангел, когато обичаше. Заля ме с обич през живота ни. Една такава ненормална, даже нелогична, неистова обич...

Отиде си майка. Бавно, трудно, тежко и мъчително. Точно като тате. Едва няколко дни преди днешния черен вторник душата й се отдели, с цел да я изчака горе. Беше с избистрен разум, само че с разкашкано тяло. Майка остави след себе си следа, цялостна с положително.

Благодарен съм на всички, които бяха до нас в тежките месеци! Те знаят кои са. Не се дразня на тези, които избраха да си спестят паниките! Те знаят кои са.

Поклонението ще бъде на 04.01(четвъртък), 14:00, Централни софийски гробища. Който желае да си каже довиждане с моята сладка сръбкиня, е добре пристигнал. Хвала тебе, душо моя - ти живя обичана!

Иван Балсамаджиев е женен за Десанка Павлович, щерка на режисьора Жарко Павлович. Иван умря на 57 години в София на 3 април 2010 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР